Pricing

Breadcrumbs

PRICING

FIND| is voor u en uw Raad kosteloos. Met name als u DNC-alumnus bent wordt u het zoeken makkelijk gemaakt. In de loop van 2022 zal dit door middel van 'tags' worden geoptimaliseerd.

MATCH| is een relatief snelle en voordelige propositie, die werkt op ons top-of-mind inzicht in ons eigen bestand. Wij offreren u graag voor een voordracht van drie passende kandidaten, die u alleen bij plaatsing vergoedt.

SEARCH| is gebaseerd op de jaarfee van de kandidaat (dus sectorproof) en in deze dienstverlening is onze Online Board Evaluatie vrij van kosten inbegrepen. Reden hier voor is dat wij menen dat dit een scherper zoek-proces faciliteert

U kunt uw eigen Online Board Evaluatie een jaar later herhalen en kunt deze dan begroten op EUR. 1.500,= inclusief Rapportage. Onze beproefde methodiek bestaat sinds 2011 en u stelt zelf de (keuze-) vragenlijst samen.

Indien u als Raad begeleiding wenst, bijvoorbeeld door individuele interviews en rapportage, werken wij sinds 2011 samen met onder andere Heske van Eyck van Heslinga.